Luizter

Luizter

Luizter is een duo, zangeres met pianist, gespecialiseerd in sfeervolle live achtergrondmuziek & Luizterverhalen. Live muziek die perfect geschikt is voor: een receptie, diner, bedrijfsopening, jubileum of ceremonie. Kortom al die gelegenheden waar live muziek wel gewenst is, maar niet de boventoon moet voeren. Wie van live achtergrondmuziek houdt, kan het prima horen; gasten die willen praten kunnen elkaar prima verstaan. Luizter bestaat uit 4 vaste muzikanten die onderling als duo optreden: Zangeres Jolanda Bazen , zangeres Roosje Hendrickx, pianist Dennis van Velthoven en pianist Jorgen Versteegh.

Achtergrondvolume gegarandeerd!

Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle invulling op de achtergrond. Onze compacte HK Elements geluidsinstallatie is onopvallend (smalle zuiltjes) en speciaal ingesteld op live achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij achtergrondvolume garanderen! Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van een fijn geluid op achtergrondvolume.

Luizterverhalen

Een bijzonder verhaal over bijzondere mensen. Rico Verhoeven (wereldkampioen kickboksen)  wilde zijn team op een originele en persoonlijke manier bedanken voor hun uitzonderlijke toewijding. Maar hoe bedank je een groep mensen, als je zelf de woorden niet goed kan vinden? Hij vroeg ons om een Luizterverhaal te schrijven met de anekdotes en feiten die hij ons in een interview toevertrouwde. Jolanda kneedde dit tot een vloeiend Luizterverhaal met passende liedfragmenten. Zie de video hieronder.

Luizter boek je bij Eventiz!

Video

Foto's