Onze acts

SOOPH!

SOOPH! bestaat uit een groep professionele muzikanten die door het hele land optreden. SOOPH! speelt soul, funk, disco, (neder)pop, dance en top 40. Een uitgebreid repertoire waar ze een breed publiek mee op de dansvloer krijgen.

Meer info

Twice

Sfeervol, dynamisch en intiem. Op de achtergrond bij een diner, van lounge tot feest of een knallende show met kerst… Wij zijn Twice!

Meer info

Dennis' Pianobar

Met Dennis aan de vleugel en Sophie en Pieke achter de microfoon spelen we samen jouw verzoekjes. Kies uit meer dan 200 nummers het liedje dat jij wil horen, schrijf het op het speciale pianobar bierviltjes en zing mee. Je vindt Dennis' piano bar vaak in cafe’s, bars en op feesten. De act is uit te breiden met trompet, gitaar of percussie.

Meer info

De Hollandse Leeuw

Vanaf maart brult De Hollandse Leeuw door heel Nederland. Hollandstalige hits van toen en nu. Zing, spring en dans mee met De Hollandse Leeuw!

Meer info

CHMPGNE avenue

CHMPGN Avenue staat voor high class en vooral sfeervolle muziek. Met Jennifer Ewbank als zangeres en pianiste, een saxofoniste en (contra)bassist/DJ als basisbezetting is dit een bijzondere moderne band met een bite zoals Champagne.

Meer info
royal apollo

Royal Apollo

Beleef nu de 80-90 & Zero’s met DJ act Royal Apollo! DJ’s Paul Brugel & Paul vd Casteel nemen jou terug in de tijd met een unieke DJ set en zorgen ervoor dat je weer een volledige avond lekker uit je dak kan gaan op de dansvloer.

Meer info

Let's Get Fout!

Let’s get fout! De foutste coverband van Nederland.

Guilty pleasures, foute beats en verzoekjes.
Van café tot club, van verjaardag tot bedrijfsfeest.

Gewoon een dikke vette foute party!

Meer info

De Mannen Van Weleer

De Mannen van Weleer nemen je mee terug naar de '90's en een vleugje '00. De Mannen van Weleer bestaan uit dj Martijn Meeuwis en het duo van Sonic Solutions.

Meer info

Fenominals

Fenominals brengt veelzijdig Muziektheater.
Van Kleinkunstrepertoire tot musical, van pop tot motown.
Het repertoire bevat altijd een theatrale touch.
Een lach of traan gegarandeerd!

Meer info

Royal Beat

Royal Beat, Beats it all!

Royal Beat is de ultieme live sensatie van Nederland! Als geen ander weten zij dance muziek met de juiste sounds te brengen en dan toch met de extra beleving van een live-band. Maar ook alle andere stijlen zetten zij op unieke wijze weg. Royal Beat is voor ieder evenement de juiste keuze!

Meer info

John de Bever

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid waarmee hij menigeen raakt. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

Meer info

Mais

Akoestisch duo MAIS bestaat uit zanger/gitarist Istvan Ouborg en contrabassist Maurits Malherbe. Wie op zoek is naar professionele achtergrondmuziek of live muziek welke weinig ruimte in beslag neemt zit je bij MAIS meteen goed! Het publiek staat verbaasd hoe vol en warm dit akoestisch duo kan klinken.

Meer info

Jennifer Ewbank

Jennifer biedt u live-entertainment van topkwaliteit met een keur aan liedjes van bekende Nederlandse en buitenlandse artiesten. Jennifer treedt niet altijd alleen op maar beschikt over een groot netwerk binnen de muziekindustrie. Zo kan zij samen met een DJ, gitarist, trompettist, saxofonist, drummer of een violist een prima combinatie vormen wanneer de gelegenheid hierom vraagt.

Meer info

Sander

Sander is een zanger, gitarist en songwriter wiens muziekstijl te vergelijken is met die van artiesten als John Mayer, Ben Harper, Mumford and Sons & Robert Randolph. Oftewel: heerlijke gitaarmuziek en fijne liedjes. 
 

Meer info

Dj Timm

DJ Timm is een rasechte performer die altijd gaat voor de juiste sfeer op het juiste moment. Met meer dan 15 jaar ervaring word hij steevast gewaardeerd voor zijn muziekkeuze, timing, opbouw en mooie overgangen.

Meer info

Milene & Mr. Pithie

Zangeres Milène is een ware stuiterbal.
Ze vliegt van podium naar podium, springt van de hak op de tak…én draait voortduren nóg meer krullen in haar haar.
Met haar humor en mooie présence steelt ze graag de show op verschillende podia.

Meer info

DJ Martijn Meeuwis

Van café tot club, van hockeytoernooi tot feestboot en van feesttent tot bedrijfsfeest. U kunt het zo gek niet bedenken, ze zijn allemaal voorbij gekomen. Allround, alles kan. Van 80's, 90's en 00's en van Funk, Pop, Nederlandstalig tot Rock.

Meer info

Berry Blue Eyes

Feest op een terras, strandtent, boot of.....? Berry Blue Eyes maakt er een feestje van. Gezellige meezingers, inhalers of zelfs tranentrekkers. Berry komt met zijn eigen zomerse vleugel en speelt uw verzoekjes!

Meer info

Mike Alderson

Mike Alderson is een Nederlandstalige zanger bekend van de nummers ´Alleen Maar Dansen´ en ´Wanneer´. Hij weet met zijn performance, verschijning en bekende meezingers van iedere gelegenheid een gezellig feest te maken!

Meer info

Take acoustic

TAKEacoustic speelt volgens de “Music on Demand” formule. Hoe dat werkt? Zo: “Kies je favoriete liedje van de muzikale menukaart (150+) die bij het podium en in de ‘zaal’ ligt! Vul jouw verzoekje in op de kaart (zie afbeelding) en geef het aan de band: They TAKE it away and Play!” 

Meer info

Sophie & Dennis

Als duo spelen wij al jaren samen en hebben meer dan 200 keer op het podium gestaan. Hierdoor voelen wij perfect de sfeer aan voor jouw evenement. Een optreden bij je huwelijk, sfeermuziek bij een diner, een knallende show met kerst… Wij verzorgen een optreden rondom onze eigen vleugel.

Meer info

Het Feestteam

Het Feestteam heeft tijdens optredens maar één doel: Groot feest maken! De award ‘Beste feestact van Nederland’ hebben de heren all meerder keren mogen ontvangen. Hun slogan is: ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest!‘

Meer info

Luizter

Luizter is een duo, zangeres met pianist, gespecialiseerd in sfeervolle live achtergrondmuziek & Luizterverhalen. Live muziek die perfect geschikt is voor: een receptie, diner, bedrijfsopening, jubileum of ceremonie. Kortom al die gelegenheden waar live muziek wel gewenst is, maar niet de boventoon moet voeren. Wie van live achtergrondmuziek houdt, kan het prima horen; gasten die willen praten kunnen elkaar prima verstaan.

Meer info

Verbraak - Van Bijnen

New Orleans van dichtbij, Van Bijnen en Verbraak Losjes maar strak, op Sous en een fantastisch mooie gitaar, zoals de nummers die zij met passie spelen. Van Bijnen en Verbraak, klein maar zeker fijn bij Bijnen en Verbraak”

Meer info

Dinner Sensation

Dinner Sensation is een feestje voor alle zintuigen. Een totaalbeleving waarbij de bezoekers van de ene verbazing in de andere vallen en van begin tot eind in de watten worden gelegd. Het beste feest is er een waarbij alles klopt: locatie, muziek, eten en natuurlijk ook de sfeer. Het concept van Dinner Sensation is gebaseerd op die overtuiging. De bezoekersoorden meegenomen in een verhaal dat alle zintuigen beroert. Een beleving voor ogen, oren en mond.

Meer info

Tea for Two

Wat krijg je als je twee veelzijdige, muzikale and gezellige muzikanten samen brengt? Tea For Two!
Emily en Boris zijn elkaar tegen gekomen in 2011 en het was meteen raak... Sindsdien spelen ze samen als Tea For Two.

Tea For Two hebben honderden shows samen gespeeld en zijn ervaren en professionele entertainers!

Meer info