Onze acts

Twice

Sfeervol, dynamisch en intiem. Op de achtergrond bij een diner, van lounge tot feest of een knallende show met kerst… Wij zijn Twice!

Meer info

CHMPGNE avenue

CHMPGN Avenue staat voor high class en vooral sfeervolle muziek. Met Jennifer Ewbank als zangeres en pianiste, een saxofoniste en (contra)bassist/DJ als basisbezetting is dit een bijzondere moderne band met een bite zoals Champagne.

Meer info

Fenominals

Fenominals brengt veelzijdig Muziektheater.
Van Kleinkunstrepertoire tot musical, van pop tot motown.
Het repertoire bevat altijd een theatrale touch.
Een lach of traan gegarandeerd!

Meer info

Mais

Akoestisch duo MAIS bestaat uit zanger/gitarist Istvan Ouborg en contrabassist Maurits Malherbe. Wie op zoek is naar professionele achtergrondmuziek of live muziek welke weinig ruimte in beslag neemt zit je bij MAIS meteen goed! Het publiek staat verbaasd hoe vol en warm dit akoestisch duo kan klinken.

Meer info

Jennifer Ewbank

Jennifer biedt u live-entertainment van topkwaliteit met een keur aan liedjes van bekende Nederlandse en buitenlandse artiesten. Jennifer treedt niet altijd alleen op maar beschikt over een groot netwerk binnen de muziekindustrie. Zo kan zij samen met een DJ, gitarist, trompettist, saxofonist, drummer of een violist een prima combinatie vormen wanneer de gelegenheid hierom vraagt.

Meer info

Sander

Sander is een zanger, gitarist en songwriter wiens muziekstijl te vergelijken is met die van artiesten als John Mayer, Ben Harper, Mumford and Sons & Robert Randolph. Oftewel: heerlijke gitaarmuziek en fijne liedjes. 
 

Meer info

Milene & Mr. Pithie

Zangeres Milène is een ware stuiterbal.
Ze vliegt van podium naar podium, springt van de hak op de tak…én draait voortduren nóg meer krullen in haar haar.
Met haar humor en mooie présence steelt ze graag de show op verschillende podia.

Meer info

Berry Blue Eyes

Feest op een terras, strandtent, boot of.....? Berry Blue Eyes maakt er een feestje van. Gezellige meezingers, inhalers of zelfs tranentrekkers. Berry komt met zijn eigen zomerse vleugel en speelt uw verzoekjes!

Meer info

Take acoustic

TAKEacoustic speelt volgens de “Music on Demand” formule. Hoe dat werkt? Zo: “Kies je favoriete liedje van de muzikale menukaart (150+) die bij het podium en in de ‘zaal’ ligt! Vul jouw verzoekje in op de kaart (zie afbeelding) en geef het aan de band: They TAKE it away and Play!” 

Meer info

Sophie & Dennis

Als duo spelen wij al jaren samen en hebben meer dan 200 keer op het podium gestaan. Hierdoor voelen wij perfect de sfeer aan voor jouw evenement. Een optreden bij je huwelijk, sfeermuziek bij een diner, een knallende show met kerst… Wij verzorgen een optreden rondom onze eigen vleugel.

Meer info

Luizter

Luizter is een duo, zangeres met pianist, gespecialiseerd in sfeervolle live achtergrondmuziek & Luizterverhalen. Live muziek die perfect geschikt is voor: een receptie, diner, bedrijfsopening, jubileum of ceremonie. Kortom al die gelegenheden waar live muziek wel gewenst is, maar niet de boventoon moet voeren. Wie van live achtergrondmuziek houdt, kan het prima horen; gasten die willen praten kunnen elkaar prima verstaan.

Meer info

Verbraak - Van Bijnen

New Orleans van dichtbij, Van Bijnen en Verbraak Losjes maar strak, op Sous en een fantastisch mooie gitaar, zoals de nummers die zij met passie spelen. Van Bijnen en Verbraak, klein maar zeker fijn bij Bijnen en Verbraak”

Meer info

Tea for Two

Wat krijg je als je twee veelzijdige, muzikale and gezellige muzikanten samen brengt? Tea For Two!
Emily en Boris zijn elkaar tegen gekomen in 2011 en het was meteen raak... Sindsdien spelen ze samen als Tea For Two.

Tea For Two hebben honderden shows samen gespeeld en zijn ervaren en professionele entertainers!

Meer info