Onze acts

Jennifer Ewbank

Jennifer biedt u live-entertainment van topkwaliteit met een keur aan liedjes van bekende Nederlandse en buitenlandse artiesten. Jennifer treedt niet altijd alleen op maar beschikt over een groot netwerk binnen de muziekindustrie. Zo kan zij samen met een DJ, gitarist, trompettist, saxofonist, drummer of een violist een prima combinatie vormen wanneer de gelegenheid hierom vraagt.

Meer info

Fernando Lewis

Fernando voelt zich al meer dan 30 jaar thuis op ieder podium met of zonder band! Als muzikale omnivoor voelt Fernando zich thuis in alle stromingen van de popmuziek,echter met een grote voorkeur; soul en funk.

Meer info

Sander

Sander is een zanger, gitarist en songwriter wiens muziekstijl te vergelijken is met die van artiesten als John Mayer, Ben Harper, Mumford and Sons & Robert Randolph. Oftewel: heerlijke gitaarmuziek en fijne liedjes. 
 

Meer info

Berry Blue Eyes

Feest op een terras, strandtent, boot of.....? Berry Blue Eyes maakt er een feestje van. Gezellige meezingers, inhalers of zelfs tranentrekkers. Berry komt met zijn eigen zomerse vleugel en speelt uw verzoekjes!

Meer info