Onze acts

SOOPH!

SOOPH! bestaat uit een groep professionele muzikanten die door het hele land optreden. SOOPH! speelt soul, funk, disco, (neder)pop, dance en top 40. Een uitgebreid repertoire waar ze een breed publiek mee op de dansvloer krijgen.

Meer info

Dennis' Pianobar

Met Dennis aan de vleugel en Sophie en Pieke achter de microfoon spelen we samen jouw verzoekjes. Kies uit meer dan 200 nummers het liedje dat jij wil horen, schrijf het op het speciale pianobar bierviltjes en zing mee. Je vindt Dennis' piano bar vaak in cafe’s, bars en op feesten. De act is uit te breiden met trompet, gitaar of percussie.

Meer info

De Hollandse Leeuw

Vanaf maart brult De Hollandse Leeuw door heel Nederland. Hollandstalige hits van toen en nu. Zing, spring en dans mee met De Hollandse Leeuw!

Meer info

Let's Get Fout!

Let’s get fout! De foutste coverband van Nederland.

Guilty pleasures, foute beats en verzoekjes.
Van café tot club, van verjaardag tot bedrijfsfeest.

Gewoon een dikke vette foute party!

Meer info

Royal Beat

Royal Beat, Beats it all!

Royal Beat is de ultieme live sensatie van Nederland! Als geen ander weten zij dance muziek met de juiste sounds te brengen en dan toch met de extra beleving van een live-band. Maar ook alle andere stijlen zetten zij op unieke wijze weg. Royal Beat is voor ieder evenement de juiste keuze!

Meer info

Berry Blue Eyes

Feest op een terras, strandtent, boot of.....? Berry Blue Eyes maakt er een feestje van. Gezellige meezingers, inhalers of zelfs tranentrekkers. Berry komt met zijn eigen zomerse vleugel en speelt uw verzoekjes!

Meer info

Take acoustic

TAKEacoustic speelt volgens de “Music on Demand” formule. Hoe dat werkt? Zo: “Kies je favoriete liedje van de muzikale menukaart (150+) die bij het podium en in de ‘zaal’ ligt! Vul jouw verzoekje in op de kaart (zie afbeelding) en geef het aan de band: They TAKE it away and Play!” 

Meer info

Dinner Sensation

Dinner Sensation is een feestje voor alle zintuigen. Een totaalbeleving waarbij de bezoekers van de ene verbazing in de andere vallen en van begin tot eind in de watten worden gelegd. Het beste feest is er een waarbij alles klopt: locatie, muziek, eten en natuurlijk ook de sfeer. Het concept van Dinner Sensation is gebaseerd op die overtuiging. De bezoekersoorden meegenomen in een verhaal dat alle zintuigen beroert. Een beleving voor ogen, oren en mond.

Meer info