Over Eventiz

Eventiz is een boekings- en evenementenbureau dat is opgezet door Dennis van Velthoven. Dennis is op zijn zevende pianoles gaan volgen bij Co Vergouwen. 10 Jaar later werd hij aangenomen op het Rotterdams conservatorium en na 4 jaar les van onder andere Ronald Kool en Berthil Busstra rondde hij zijn studie in de zomer van 2015 af.

“Door de ervaring als muzikant, honderden evenementen locaties waar ik heb gespeeld en mijn brede muzikale netwerk ben ik de ideale schakel tussen artiest en opdrachtgever. Dit kan een act zijn die op de Eventiz site staat of een live act die we op maat samenstellen voor een speciaal evenement”

Bij een evenement komt meer kijken dan een DJ of band. Bij Eventiz kunnen we de totale organisatie van een evenement uit handen nemen. In overleg regelen we alles wat er bij een (bedrijfs)feest of festival komt kijken. Denk aan de techniek, tenten, catering, beveiliging etcetera. Wij zorgen ervoor dat u een compleet plan krijgt zodat u zelf volledig ontzorgd aan uw evenement kunt beginnen.

In de eerste 2 jaar van Eventiz organiseerden we onder andere de ‘SOOPH! walking dinner night’, ‘Symphonica Roosendaal’ met volledig orkest, ‘Roosendaal swingt in het park’, ‘Dinner Sensation’, ‘Club 10.01’ en ‘Feestjuh op d’n Mart’. Ook wonnen we in 2017 de prijs ‘Startende onderneming van het jaar’ in de Gemeente Roosendaal, een prijs waar we heel trots op zijn.

Als ik aan Eventiz denk…

“dan zie ik een feestelijke muzikale omlijsting tijdens een groot diner in onze balzaal. De mensen genieten van hun avond en hun zintuigen worden daarbij rijkelijk gestimuleerd door de aanwezige muzikale klanken.” Kevin Prinsen, Hilton Antwerpen

“zie ik een ruime mogelijkheid om artiesten met diverse muziekstijlen te boeken en daarmee ook nog eens snel te schakelen. Voor ons als regelmatige adhoc-beslissers erg bruikbaar.” Koen Bakker, Het Hooihuis.

“denken wij aan meedenken, veelzijdig en flexibel. Een ruime keuze uit diverse soorten muziek en entertainment. Een ware beleving voor onze gasten, waar mensen nog over napraten.” Brenda Lems, Zeeuwse Stromen

“komen direct de woorden professionaliteit, kwaliteit en organisatietalent naar boven”. Simone Kort, de Kring Roosendaal

Video