TiMM UNiTED

DJ Timm is een rasechte performer die altijd gaat voor de juiste sfeer op het juiste moment. Met meer dan 15 jaar ervaring word hij steevast gewaardeerd voor zijn muziekkeuze,  timing, opbouw en mooie overgangen. Verder speelt hij af en toe toetsen en percussie mee zodat u feitelijk een DJ met leuke live elementen heeft. Uiteraard wordt goed gelet op de juiste volumes dus ook voor zakelijke events en trendy diners een aanrader.

Qua stijl is het zeker een allrounder met zowel relaxte chill-out lounge met invloeden van Buddha Bar, Jazz, Braziliaanse Bossa Nova en uiteraard de hippe ibiza sounds als de meer uplifting muziekstijlen zoals 70ies 80ies en 90ies Classics, Latin inspired muziek maar ook de hippe dance stijlen zoals EDM, latin house, trap, moombahton, afro-house dancehall, hip-hop. Hij heeft het allemaal.

Maar wat nog belangrijker is: Hij weet wanneer hij wat moet inzetten voor de ultieme en meest passende sfeer- en feestbeleving voor jong en oud.
Met Calvin Klein, Rabobank, BMW, ING, IKEA, S.A.P. en vele andere bedrijven en locaties op zijn portfolio kun je erop vertrouwen dat het kwalitatief wel goed zit.
Kortom de perfecte partner voor uw chique diner, netwerk event, trendy wedding of super bedrijfsfeest!

Put your hands up!

TiMM boek je bij Eventiz!

Offerte Aanvragen