Mais

Mais

Akoestisch duo MAIS bestaat uit zanger/gitarist Istvan Ouborg en contrabassist Maurits Malherbe. Wie op zoek is naar professionele achtergrondmuziek of live muziek welke weinig ruimte in beslag neemt zit je bij MAIS meteen goed! Het publiek staat verbaasd hoe vol en warm dit akoestisch duo kan klinken.

Covers in singer-songwriter sound

U krijgt een breed repertoire van bekende liedjes In een warm muziekstijl ‘unplugged’ ‘singer-songwriter’ ‘acoustic lounge’. Het geheim: een goede zanger die tevens een strakke ritmische gitarist is + een warm zoemende contrabassist die covers in een eigen akoestische versie hebben omgetoverd. Het onderscheidende repertoire zijn liedjes die jong en oud aanspreken, van The Doors en The Cure tot aan Avicci en Ed Sheeran, Anouk tot aan The Scene. Liedjes van nu en toen. Van rustig kabbelend tot hier en daar een dansje.

Geeft u een feestje en uw budget is niet toelatend voor een cover band dan is dit de oplossing. MAIS speelt nooit te hard en past zich aan op de eisen van de omgeving en doel van het event. Een duo neemt weinig ruimte en past op elk feestje!

Hoge kwaliteit van live muziek

Akoestisch duo MAIS bestaat al 15 jaar, repeteren nog wekelijks en de heren zijn ondertussen beroepsmuzikanten. En dat hoort en ziet u zeker terug in de kwaliteit van de live muziek en de uitstraling. MAIS is altijd gekleed in een vintage kledingstijl.

Wilt u ‘meer op het podium zien en horen, uw evenement vraagt om meer ‘swing’: dan kunnen we de act uitbreiden met percussioniste Anouk. Een extra dansbaar laagje: dankzij haar cajon en krijgt MAIS een dansbaarder karakter.

Mais boek je bij Eventiz!

Offerte Aanvragen