Nank

NANK

Nank is een professionele zangeres die te boeken is in verschillende formaties. Wat past er het best bij jouw evenement?
Nank zingt in verschillende duo’s en trio’s maar zingt ook met een volledige band naast zich, dus ze kan precies datgene leveren, waar jij naar op zoek bent.

 

Soul ‘n Jazz Tree


Hun specialiteit? Flexibiliteit! Dit wil zeggen dat zij zowel op de voor- als achtergrond kunnen treden en daarmee geschikt zijn voor bedrijfsevenementen, borrels en feesten. Daarnaast zijn ze ook in de gelegenheid om extra bandleden toe te voegen aan het geheel. Mocht u dus per se een (contra)bassist of een gitarist willen horen, dan zorgt Soul ‘n Jazz Tree ervoor dat dat helemaal goedkomt. 

Door de unieke samenstelling van zang, piano en drums kan Soul ’n Jazz Tree uw evenement voorzien van jazzy achtergrondmuziek, of de voetjes van de vloer krijgen met bekende pop, soul- en funkklassiekers. Zij zijn samen afgestudeerd aan het conservatorium in Utrecht en door hun jarenlange ervaring als muzikant hebben zij een repertoire op kunnen bouwen van meer dan 200 nummers, waardoor er voor elke gelegenheid de perfecte muzikale setting neergezet kan worden! (zie omslagfoto pagina)

 

Soul Connection

 

Dit zang-gitaar duo, bestaande uit zangeres Nanke van Loenen en gitarist Lorijn von Piekartz, zoekt een muzikale connectie op met hun omgeving, zoals de naam wellicht al doet vermoeden!
Met elkaar, maar vóóral ook met degenen die naar hen luisteren en natuurlijk met de muziek die ze op dat moment maken.
Ze zijn beiden professioneel geschoold en hebben een zeer divers muzikaal programma: ze spelen soul, jazz, pop, funk, motown en nog veel meer.
Daarnaast hebben ze allebei heel veel ervaring opgedaan in het werkveld, zowel samen als met andere artiesten.

Aan kwaliteit komt dit duo niets te kort. Ze vullen elkaar aan en maken elke gelegenheid helemaal compleet met hun muziek.
Dus of het nou een verjaardagsfeest, een bedrijfsborrel, een bruiloft of een Sunday Afternoon is waar u een muzikale act voor zoekt, Soul Connection is het duo dat u moet hebben!

 

Boekingen en meer informatie

 

Voor meer informatie over Soul ‘n Jazz Tree of NANK in andere bezetting kan je hier contact opnemen.

 

NANK boek je bij Eventiz!

muzikaal duo

Offerte Aanvragen