DJ Seaze

De Roosendaalse DJ Seaze maakte de afgelopen jaren naam door op de grootste events in binnen- en buitenland te draaien. Het begon in 2014 op de laatste Dancetour Roosendaal na het winnen van de Pepsi DJ Clash. Het jaar daarna stond hij op The Flying Dutch in Amsterdam en later zelfs in een uitverkochte grote zaal van de Melkweg.

De afgelopen jaren vind je Seaze in binnen- en buitenland. Hij stond twee zomers achter elkaar in de grootste clubs van Spanje en sloot in 2018 Rooskleurig Festival af ter ere van het 750-jarig bestaan van Roosendaal. Op de Oude Markt in Roosendaal stonden duizenden mensen te springen op zijn beats.

Qua stijl is deze DJ niet te vergelijken met andere DJ’s. Hij past zich aan en weet van elke gelegenheid een feest te maken. Dat Seaze al sinds zijn 15e draait is te merken aan zijn vermogen om op elk publiek in te spelen. Ook op jouw feest speelt hij gegarandeerd in op jouw behoeftes, ongeacht de aanwezigen: jong of oud. Zijn platenkeuze combineert hij met een feilloze draaitechniek waarmee hij elke overgang kan maken tijdens zijn sets.

DJ Seaze boek je bij Eventiz!

 

seaze

Offerte Aanvragen