Snollebollekes

De Snollebollekes-knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival! En volgens Snollebolekes is dit hét moment om eens lekker uit oe corrigerend ondergoed te schieten met de nieuwste billentriller: BOBBELEN!

Hun eerste hit Vrouwkes werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year” en won de BumaNL Award voor Beste Single. Deze klapper werd gevolgd door de hit Snollebolleke die zelfs bovenaan de Belgische chart terecht kwam en die de geschiedenis in is gegaan als de carnavalskraker van 2014! De naam Snollebollekes was gevestigd en de ene na de andere feesthit volgde, zoals Bam Bam (Bam), Alaafrojack, Feestmuts en de beukers Springen Nondeju en De Vloer is Lava. De knaller Links Rechts is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival! Begin 2017 bracht Snollebollekes alle hits en de kakelverse polonaise knaller ‘Hoempapa’ uit op het album …En Door en stond de teller van hun hits en clips op internet op vele tientallen miljoenen!

2018 gaan we door met de single “Op en Neer” en deze werd opgevolgd met een unieke samenwerking met Radio538 DJ’s Coen & Sander, speciaal voor het Coen und Sander fest, werd de single “Feest Waarvan Ik Morgen Niks Meer Weet” uitgebracht.

Het is bijna 11-11-19 dus geen beter moment om eens lekker uit oe corrigerend ondergoed te schieten met deze nieuwe Snollebollekes billentriller: BOBBELEN!

Snollebollekes boek je bij Eventiz!

Offerte Aanvragen