Beach event

Beach event

Beach event

 
Zon en temperaturen boven de 25 graden! Het is echt zomer en dat komt met alle zomerse evenementen heel goed uit. Zondag liep team Eventiz in een snelle tijd de tien kilometer, hierboven zie je een foto voor de start! Volgend weekend is het volgende evenement: het Roosendaalse beach event. Daar vertel ik je nu alvast wat meer over zodat je nog alle tijd hebt om je agenda volgend weekend leeg te maken. Vanaf dit jaar is Eventiz trotse ‘event partner’ van dit evenement. Dat betekent dat we meedenken over de opzet van het evenement en de invulling van het entertainment. Ook hoor je heel het weekend de naam ‘Eventiz’ voorbij komen en zullen we goed zichtbaar zijn. In het kader van 750 jaar Roosendaal is het dit jaar voor het eerst 4 dagen en dat betekent een extra dag gezelligheid op de markt!
 

Beach event Roosendaal

Volgend weekend op de markt!

“U vraagt, wij draaien”

 
Vanaf donderdag tot en met zondag draaien net zoals de afgelopen jaren de ‘huis dj’s’ dj Axis, dj Maui en dj Roy. Vrijdagavond na het bedrijventoernooi hebben we een feestje met de Dellanoy Brothers. Deze twee zingende toetsenisten trekken iedereen de ‘zandbak’ in en spelen tot 00:00 uur. Met Nederlands- en Engelstalige nummers die iedereen kent wordt het ongetwijfeld een feestje. Wil jij speciale liedjes liedjes horen? Dat kan want deze twee heren spelen graag op verzoek. “Roosendaal houdt van sportieve evenementen en de beachvolley is een van de zomerse hoogtepunten. Wij zijn blij dat we hier deel van uit mogen maken!” (Dellaney brothers). Niet getreurd na 00:00 want alle café’s zijn zoals gewoonlijk tot in de vroege uurtjes open.

“Vanaf dit jaar is Eventiz trotse ‘event partner’ van het Roosendaalse beach event.”

Beach party

 
Zaterdagavond is de beachparty met twee dj acts. We beginnen de avond met ‘Royal Apollo’. Zij mixen de beste dance classics met een speciaal zomers tintje. Na de jaren ’70/’80 classics gaan we door naar de 90’s en 00’s met De Mannen van Weleer. De Mannen van Weleer: Martijn Meeuwis, Joris van Dijk en MC Frank warmde afgelopen zondag nog 1200 kinderen op voor de KPO Kids Run. Deze zomer staan ze onder andere ook voor duizenden mensen op het warmdraaien 5 augustus. “Zon, zand, sport en entertainment. We hebben zin om met DMVW de zaterdagavond af te sluiten. Let’s get back to the 90’s!” (De Mannen van Weleer). Laat het weer maar zo blijven als het nu is en tot volgende week bij het Roosendaalse Beach event!

Vandaag verzorg ik voor Luizter twee prachtige bruiloften en zondag speel ik met Sofie Habets op een privé feest. Zaterdag een dagje geen optredens maar wel naar optredens van onder andere Bløf en Alanis Morissette kijken bij Concert at Sea, heel veel zin in! Komende week geef ik mijn laatste pianolessen van het schooljaar. Dat betekent iets meer rust en tijd voor nieuwe plannen voor Eventiz. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van wat we doen? Volg ons dan op Facebook en op Instagram.

Dennis

Deel dit bericht

Offerte Aanvragen