Bedrijfsfeest

Jouw bedrijfsfeest in 1 x geregeld

“Huur jij een locatie? Dan ga ik op zoek naar de catering en als jij dan de uitnodigingen maakt… Oja we hebben ook nog iemand nodig die er een feestje van maakt, een vriend van jou is toch dj?” Het verbaast me hoe vaak ik last minute word gebeld om een bedrijfsfeest te verzorgen qua entertainment, techniek of aankleding. Bij het organiseren van grote feesten komen veel dingen kijken. De dingen die je gelijk ziet maar ook veel dingen die je minder opvallen. Denk je bijvoorbeeld gelijk na over vergunningen, beveiliging, stroom en het uitlichten van decoratie om maar een paar simpele voorbeelden te noemen? Voor een groot feest heb je al snel met veel verschillende bedrijven te maken. Een extra vraag die daarbij komt kijken is: hoe betrouwbaar zijn al die bedrijven en hoe weten we dat alle afspraken ook echt worden nagekomen? De vraag “Doe jij de organisatie van ons feest even erbij naast je 40-urige baan” word in mijn ogen vaak iets te makkelijk gesteld.
 

Uitbesteden of zelf doen?

Zelf kan ik aardig met een computer overweg en ik heb een mooie camera. Toch laat ik mijn website maken en onderhouden door iemand die er fulltime en professioneel mee bezig is. Hetzelfde geldt voor alle promo video’s die je online ziet. Of je dan duurder uit bent? In eerste instantie lijkt het misschien wel zo maar als ik zelf een video ga editen doe ik er waarschijnlijk 10 x zo lang over en heeft het niet de kwaliteit van iemand die dit dagelijks doet. Hetzelfde geldt als er iets op de website niet werkt. Nu is het een kwestie van éen telefoontje en het wordt opgelost. Door die verantwoordelijkheid bij anderen weg te leggen kan ik mezelf op m’n core business blijven focussen.

Door de verantwoordelijkheid van jouw bedrijfsfeest bij een professionele partij met de juiste expertise en betrouwbare partners weg te leggen kan in nauw overleg alles worden geregeld. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan wordt alles opgelost door één aanspreekpunt. Dat scheelt veel uren tijd, een hoop stress en je kan er vanuit gaan dat overal aan wordt gedacht.
 

Van Nelle Fabriek

Van Nelle Fabriek

25 Jarig bedrijfsjubileum

Een bedrijfsfeest waarbij alles professioneel geregeld is, dat hadden we dit weekend! Samen met de ‘van Nelle Fabriek’, cateraar en techniekbedrijf mocht Eventiz als kers op de taart het entertainment voor het 25 jarig jubileum van een zorginstelling verzorgen. Coverband STOOT! en dj Martijn Meeuwis zorgden ervoor dat de dansvloer direct na de opening van het feest vol stond. Twee andere acts speelden in een andere zaal lounge muziek op de achtergrond. Zo konden de gasten af en toe even ontsnappen aan de dansende menigte. Onder en boven deze alinea zie je foto’s van het evenement.

 

STOOT!

STOOT!

Artiest aan het woord: Martijn Meeuwis

“Op een wel heel bijzondere locatie in Rotterdam: De van Nelle Fabriek. Daar was ik geboekt om de muzikale invulling te geven voor zo’n 1200 genodigden. Nu is deze locatie al behoorlijk uniek van zichzelf, met licht en aankleding werd de huisstijl van de opdrachtgever perfect in kleurstelling doorgevoerd in de 3 verschillende feestruimtes. Niet alleen ik, maar ook de feest-band Stoot stond samen met mij afwisselend op het podium om de genodigden een fantastische avond te bezorgen. De afwisseling met zo’n goede allround feestband is niet alleen fijn en dynamisch voor de feestgangers, maar ook zeker voor mij. Op deze manier kan je een perfecte muzikale mix maken voor de brede groep aanwezigen. Kortom, van pop, rock, tot dance en Nederlandstalig voor jong, oud, man of vrouw. En dat maakt een avond onderscheidend en een stuk dynamischer.”

Dit weekend speel ik voor Luizter op 2 mooie evenementen en vanavond speelt de band ‘The Royals’ in het wapen van Roosendaal. Funk, soul en… gratis entree. Verder hebben we deze week een samenwerking getekend voor een groot evenement in 2019. Over een paar maanden vertellen we je hier alles over. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van wat we doen? Volg ons dan op Facebook en op Instagram.

Dennis

Deel dit bericht

Offerte Aanvragen