Derde helft toernooi en meer!

Wie komt er naar de derde helft?

Zaterdag 24 augustus is de eerste editie van het 3e helft toernooi. Een toernooi georganiseerd door RKVV Roosendaal. Eventiz heeft de artiesten geprogrammeerd en heeft een ondersteunde en adviserende rol in de organisatie. Met 30 voetbalteams (het toernooi zit helemaal vol), een grote feesttent, volop zon, foodtrucks, een paar 1000 liter bier en de leukste feestartiesten kijken we enorm uit naar morgen.

Gisteren is de feesttent opgezet en het terrein gereed gemaakt voor het evenement. Vandaag hangen we het geluid en licht in de tent, worden de barren geplaatst en aangesloten en wordt het terrein aangekleed. Met 30 op maat gemaakte spandoeken, een kilometer aan vlaggen, sfeerverlichting, alle signing en nog nog veel meer gaat het er echt heel gaaf uit zien.

Is het ook interessant als je niet meevoetbalt? Jazeker! Waarom?

Wij bouwen nog even verder en hebben super veel zin in morgen!


Foodstoet

Volgende week verzorgen we op vrijdag en zaterdag de afsluiting van de ‘Foodstoet’ in Bergen op Zoom. Dit foodtruck festival vindt plaats op het terrein van ‘Kijk in de pot’. Net als het derde helft toernooi is de entree gratis. Vrijdag treed ik zelf met m’n band SOOPH! op en zaterdag speelt Let’s Get Fout! de foutste liedjes voor jullie. Zaterdag beginnen we met medleys van K3, tv tunes en Kids medleys waardoor het een feestje voor jong en oud wordt. Jammer dat de vergunning met de gemeente Roosendaal niet rond kwam anders hadden we dezelfde line up vanavond en morgen in het Vrouwenhof gehad. Dat had wat mij betreft best leuk geweest! Al had je dan moeten kiezen tussen de foodstoet en het derde helft toernooi. Nu is het wel lekker overzichtelijk;)


Roosendaal Swingt

Nu de vakantie voorbij is hebben we nog één avond Roosendaal Swingt in het park tegoed. Aanstaande dinsdag speelt Squander Squad in het Emile van Loonpark. Judy van Koten verzorgt het voorprogramma op deze laatste avond. Afgelopen dinsdag met de band HIP! Stond het park helemaal vol en we hopen jullie komende dinsdag uiteraard weer allemaal te zien!

De vakantie is weer voorbij. Zoals je in deze blog gelezen hebt is er genoeg te doen. Naast de openbare events staan er veel privé- en bedrijfsevents gepland. Dat is in de vakantie vaak wat rustiger maar de komende tijd staat het weer helemaal vol. Zo staan we in de regio maar ook van Antwerpen tot Apeldoorn. Het weekend na de foodstoet is het tijd voor de kermis maar daar vertellen we volgende keer meer over. Wil je alles van Eventiz blijven volgen? Check ons op Facebook en Instagram.

Dennis

Deel dit bericht

Offerte Aanvragen