Dinner Sensation

Alweer een jaar geleden!

 
Een feest voor alle zintuigen. Een totaalbeleving waarbij de bezoekers van de ene verbazing in de andere vallen en van begin tot eind in de watten worden gelegd. Dat is het idee van Dinner Sensation. Een feest waarbij alles klopt: locatie, muziek, eten en natuurlijk ook de sfeer.

Dinner Sensation is een totaalconcept waar lang aan is gewerkt. Geen standaard diner met wat live muziek maar een avond waarin de gasten worden meegenomen in een verhaal. Door de perfecte afstemming van eten, muziek en theater op verschillende podia is de eerste editie vorig jaar naar mijn mening super gelukt.

Na drie uur tafelen ging de avond over in een feest met de band SOOPH!, DJ TiMM UNiTED en Sander Nijbroek. Waarbij naast de muziek aan alles was gedacht zoals de lichtshow tot aan visuals, confettiregen om de gasten te blijven verrassen en mee te nemen in het verhaal van de avond.

Dinner Sensation is dit weekend een jaar geleden! Na het zien van de aftermovie hoorde ik van veel mensen dat ze het jammer vonden dat ze er niet bij waren en kwam de vraag wanneer de volgende editie is. Die is er dit jaar niet, had je vorige keer maar een kaartje moeten kopen haha. Wanneer wel een volgende editie? Wie weet….
 

Eventiz-dinner-sensation-Header-FB
 

Jouw eigen Dinner Sensation?

 
Ben je op zoek naar een bedrijfsfeest waarbij alles wordt geregeld? Dan kan de volgende editie van Dinner Sensation wel eens bij jou zijn! We komen graag eens langs om meer te vertellen over vorig jaar. Er liggen een aantal pakketten klaar die helemaal op maat zijn te maken. En totale producties waarbij we niet alleen de boekingen regelen maar de complete avond zijn voor ons de mooiste opdrachten!

Naast het ‘kant en klaar’ Dinner Sensation concept kunnen we feesten ook volledig op maat maken. Vorig jaar kregen we de vraag om een restaurant om te bouwen tot club en er een echte club avond van te maken. Het resultaat zie je hier!
 

Pelikaan Dames 3

 
Vorige week vertelde ik dat er een leuk nieuwtje aan zat te komen. Als je de Facebook en Instagram pagina van de week in de gaten hebt gehouden dan heb je het vast al gezien. We zijn voor de komende twee seizoenen shirtsponsor van het Pelikaan team Dames 3. Niet alleen een team dat het super goed doet in de competitie (12 punten uit 4 wedstrijden) maar ook nog eens een team dat wel van een feestje houdt. En laat dat nou net heel goed aansluiten bij Eventiz. Dit jaar sponsoren we ook de live muziek op een groot feest op de club. De shirts zijn mooi geworden toch?!?! Wil je alles van de dames volgen? Check dan de Dames 3 Instagram pagina hier.
 

Shirts

               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afgelopen dinsdag verzorgden we de live muziek bij een mooi event voor 300 vrijwilligers. Morgen spelen we sinds een tijdje weer met SOOPH! Met deze band zijn we van de week druk geweest om de audio voor de nieuwe promovideo op te nemen. Op onze instagram pagina vind je hier een leuke video van. We hopen hem volgende week vrijdag online te hebben. Volgende week vrijdag is een spannende dag want dan start de kaartverkoop voor Relight My Fire. Maar eerst… Een vet feest maken met SOOPH! morgen. Alles volgen? Check ons op Facebook en Instagram. Fijn weekend!

Dennis

Deel dit bericht

Offerte Aanvragen