Onvergetelijk. Voor minder doen wij het niet.

Eventiz adviseert je over een artiest of act voor je feest of evenement. Maar je kunt  Eventiz ook een heel evenement of festival laten bedenken of organiseren. Eventiz heeft daarvoor enkele prachtconcepten ontwikkeld die hun kracht al bewezen hebben, zoals Dinner Sensation. Maar maatwerk is ook mogelijk. Wij nemen je alles uit handen van de huisstijl en de uitnodiging, de aankleding, een verrassende openingsact en een spetterende feestband tot de catering, maar ook alle vergunningen en  de beveiliging. Wij gaan voor een event waar je gasten het nog lang over zullen hebben. En waar jij met een tevreden gevoel op terugkijkt.

Eigen shows en producties

Eventiz produceert shows van klein en intiem tot groots en spectaculair, met band, blazers en strijkers. Hieronder zie je een aantal eigen Eventiz producties.

RELIGHT MY FIRE ROOSENDAAL

Complete productie van programmering (o.a. Trijntje Oosterhuis en Big, Black and Beautiful) tot aan PR plan, kaarverkoop en techniek.

DINNER SENSATION

Dinner Sensation is een feestje voor alle zintuigen. Een totaalbeleving waarbij de bezoekers van de ene verbazing in de andere vallen en van begin tot eind in de watten worden gelegd. Bedrijven kunnen Dinner Sensation als concept-op-maat inzetten om relaties en medewerkers een onvergetelijke belevenis te bezorgen. Eventiz is continu op zoek naar bijzondere locaties om Dinner Sensation als themaconcept aan een breed publiek te presenteren.

Tullepetaons Klûnen

Een productie waarbij 4000 deelnemers hun klûnkaart af lieten stempelen bij 13 deelnemende café’s. Stiching klûnen en Eventiz waren verantwoordelijk voor de complete organisatie. Denk hierbij onder andere aan de opzet van het idee, al het drukwerk, vergunningen, sponsorwerving, entertainment programma, techniek, samenstellen en aansturen team vrijwilligers, afspraken horeca, promotie en financiën.

FEESTJUH OP D’N MART

Het perfecte voorbeeld van een evenement waarbij we een bekende artiest boeken, voor de techniek en de promotie zorgen! Met een goed programmering en de juiste PR zorgden we voor een zeer geslaagde eerste editie met 2500 bezoekers!

CLUB 10.01

In opdracht van het Hooihuis bouwden we Bravo24 om tot een vette club met DJ, danseressen, CO2 kanonnen, zangeres, saxofonist en nog veel meer! Door heel het restaurant ‘af te rokken’ en met een complete licht/rookshow was het restaurant bijna niet meer te herkennen. Wil je Jouw kantoor, restaurant of café voor een speciaal thema ombouwen? Wij vertellen je er graag meer over.

ROOSENDAAL SWINGT

Donderdagavonden met een drankje, op het gras, in de zon genieten van goede live muziek. Voor dit nieuwe evenement regelt Eventiz de programmering, techniek, vormgeving en PR, de beveiliging, EHBO en de communicatie tussen alle partijen. Op dit moment zijn we druk met de programmering voor komende zomer.

PRESENTATIE EVENTIZ MAGAZINE

Samen met 150 genodigden presenteerden we in 2017 spectaculair het eerste Eventiz magazine!

SYMPHONICA

In 2016 organiseerden UFB-Productions & Eventiz voor de eerste keer “Symphonica Roosendaal” met als thema “Pop in je moerstaal”! De kleine zaal van De Kring werd omgebouwd tot poppodium.

DE HOLLANDSE LEEUW

Elk evenement heeft een goede band of dj nodig. Wij boeken alle artiesten die je kunt bedenken! Eventiz boekt een aantal acts exclusief. Onder andere: De Hollandse Leeuw, SOOPH!, Twice, Lets Get Fout!, Sophie & Dennis en De Mannen van Weleer.

Offerte Aanvragen