Over Eventiz

Eventiz weet wat een goed event is…

Eventiz is een boekingskantoor en evenementenbureau. Of je nu op zoek bent naar een akoestisch duo voor een besloten borrel, een feestband voor je bruiloft of een groot bedrijfsevenement wil organiseren met alles erop en eraan: bij Eventiz ben je aan het goede adres.

Dennis van Velthoven

Eventiz is een boekings- en evenementenbureau, opgezet door Dennis van Velthoven. Dennis is in 2015 afgestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam en treedt als toetsenist veel op, onder meer met SOOPH!, Twice en Luizter.

 

De uitgebreide ervaring als muzikant én als boeker maakt Dennis tot een ideale schakel tussen opdrachtgevers en artiesten. Met honderden optredens en evenementen op de teller, weet hij uit eigen ervaring precies wat werkt en wat niet, wat de details zijn die een evenement maken en breken. Maar hij weet ook hoe geweldig het voelt, als een evenement helemaal klopt. Zijn uitdaging? Om die fantastische ervaring met jou te delen!

 

Dennis van Velthoven won met Eventiz in 2017 in Roosendaal de prijs ‘Startende onderneming van het jaar’.

Waarom Eventiz?

Bij het organiseren van een evenement komt veel meer kijken dan alleen het boeken van een DJ of band. Welke band, welke act? Daar begint het al mee. Bij Eventiz kun je rekenen op een advies dat past bij je doelstellingen én bij je budget. Wij weten precies wat er komt kijken bij een onvergetelijk evenement. Eventiz zorgt voor een compleet plan en neemt je desgewenst ook alle praktische zaken uit handen, zoals techniek, tenten, beveiliging, vergunningen, contracten en toiletwagens. Jij hoeft alleen nog maar te genieten.

Als ik aan Eventiz denk…

zie ik een feestelijke muzikale omlijsting tijdens een groot diner in onze balzaal. De mensen genieten van hun avond en hun zintuigen worden daarbij rijkelijk gestimuleerd door de aanwezige muzikale klanken.” Kevin Prinsen, Hilton Antwerpen

“komen direct de woorden professionaliteit, kwaliteit en organisatietalent naar boven”. Simone Kort, de Kring Roosendaal

“zie ik een ruime mogelijkheid om artiesten met diverse muziekstijlen te boeken en daarmee ook nog eens snel te schakelen. Voor ons als regelmatige adhoc-beslissers erg bruikbaar.” Koen Bakker, Het Hooihuis.

“denken wij aan meedenken, veelzijdig en flexibel. Een ruime keuze uit diverse soorten muziek en entertainment. Een ware beleving voor onze gasten, waar mensen nog over napraten.” Brenda Lems, Zeeuwse Stromen

Offerte Aanvragen