Even helemaal fout, of toch niet?

Helemaal fout

 
Ademnood, 1001 night, Zing met me mee, Step right up….. Iedereen kent wel een aantal hele ‘foute’ leuke liedjes. Nummers waarvan je niet snel zegt dat je ze leuk vindt. Met een paar man hebben we ongeveer een half jaar geleden veel van deze ‘guilty pleasures’ opgeschreven. Uit die lijst hebben we de allerfoutste liedjes gekozen en daaruit ontstond de setlist van: ‘Let’s Get Fout!’ Met onder andere een politieagent, cowboy en soldaat op het podium kan je eigenlijk alleen maar zeggen dat het een een hele foute band is. Maar dan wel een foute band waarbij alle liedjes qua groove, sounds en energie heel goed worden gespeeld! Organiseer je binnenkort een foute avond, een fout themafeest of heb je gewoon zin in een avondje foute liedjes die iedereen stiekem heel erg leuk vindt. Check dan hieronder de promo van ‘Let’s get Fout!’ Meer info vind je hier. Oja.. en de band is exclusief te boeken via Eventiz.
 

 

Jouw guilty pleasure?

 
Ik vroeg aan de gitarist Leroy waarom het zo leuk is om in ‘Let’s Get Fout!’ te spelen? “Iedereen heeft wel een aantal guilty pleasures. Door in deze band te spelen kunnen we daar gewoon voor uitkomen. Als je ziet hoe onze zanger Chiel bijvoorbeeld de Spaans/Portugese medley zingt. Met nummers als ‘Que si, Que no’ en ‘Dansa Kuduro’ is het een feest voor het publiek maar eigenlijk nog een groter feest voor ons op het podium. Wij noemen het ook de ‘Chiel medley’!” Op de vraag wat het leukste liedje is zijn de meningen verdeeld. Tessa de bassist gaat voor ‘Echte Liefde’ van Martin Morero. “Dan waan ik me even als echte Gooische vrouw” zegt Tessa lachend. Ik merk dat de meeste stemmen gaan naar ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ van John de Bever en ‘Leef’ van Andre Hazes. “Dat zijn de nummers die we wat later op de avond spelen en wanneer het echt helemaal los gaat” vult Leroy aan.

“Iedereen heeft wel een aantal guilty pleasures. Door in Let’s Get Fout! te spelen kunnen we daar gewoon voor uitkomen!”

Wat een mooi weekend!

 
Afgelopen weekend waren we voor het eerst event partner van het ‘beachevent’. Samen met de Dellenoy Brothers, De Mannen van Weleer en Royal Apollo kregen we vrijdag en zaterdag de beachbak helemaal vol. Een goede sfeer, topweer (gelukje) en het was ‘s avonds veel drukker dan voorgaande jaren. Ons doel is dus geslaagd en we hopen onze samenwerking de komende jaren uit te breiden. In ieder geval hebben wij nog genoeg vernieuwende ideeën!
 

Beach fout

Foto: Hans van Damme

Deze week staat in het teken van de Jeugdronde. De kids in ons team ‘het Wapen van Eventiz en Jos Herens Transport’ zijn maandag begonnen met de proloog en ploegentijdrit. Na een leuke dag in Drievliet gisteren fietsen ze vandaag de veldrit in Ossendrecht. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van wat we doen? Volg ons dan op Facebook en op Instagram.

Dennis

Deel dit bericht

Offerte Aanvragen