Goed nieuws voor Roosendaal

Roosendaal swingt in het park gaat door!

Na twee jaar zijn we terug van weggeweest en deze zomer maken we ons op voor de derde editie van Roosendaal swingt in het park. Vier zomerse avonden met een betaalbaar drankje, op het gras, in de zon genieten van goede muziek. Na twee succesvolle edities zijn we trots dat we de hele programmering hebben kunnen maken uit Roosendaalse acts. Zo is het echt een festival van en door Roosendalers.

Dit jaar zijn er een aantal dingen anders ten opzichte van de voorgaande edities. De eerste avond is op donderdag 8 augustus, de andere edities zijn op de dinsdagen 13, 20 en 27 augustus. Let er dus op dat je niet op alle donderdagen in het park staat, dan is er weinig muziek.

Iets anders vernieuwend is de dj avond op dinsdag 13 augustus. De acts Royal Apollo en De Mannen van Weleer bundelen hun krachten om de beste dance classics, 80’s, 90’s en 00’s aan jullie te laten horen. Met gevestigde namen als Paul Brugel en MC Frank gaat dat zeker goed komen. Omdat we toch aan live muziek willen vasthouden hebben we deze avond nog meer verrassingen voor jullie, daarom staat er DMVW en Royal Apollo XL op de posters.

Entertainment boeken
Verbraak | Van Bijnen

De andere drie avonden worden ingevuld met verschillende genres. Verbraak | Van Bijnen zorgen de eerste avond voor roots/americana/bluegrass/new orleans-stijl. Het jeugdige HIP speelt 20 augustus een mix van jazz en funk. Lead zangeres van deze band is het Roosendaalse talent Julia Schutten. De laatste avond 27 augustus wordt ingevuld door de band Squander Squad. Een unieke folkband uit Brabant. Jarenlang hebben zij menig podium op stelten gezet met hun mix van (Ierse) folkrock, klezmer, balkan en country. “De strak in de hoogste versnelling gespeelde folkrock en de dronken zeemanswalsjes missen hun doel niet. Als ook de dwarsfluit invalt is het feest compleet. Direct ambiance.”

Roosendaal swingt in het park
Een compleet Roosendaalse line up!

Alle avonden beginnen om 19:00 uur. 13 Augustus begint gelijk met het hoofdprogramma, de andere avonden worden ingeleid met een lokaal voorprogramma, deze namen worden bekend gemaakt op de Roosendaal swingt Facebook pagina. Op de hoogte blijven van het evenement en alvast in de sfeer komen met beelden video’s van de acts? Like ‘Roosendaal swingt’, zet jezelf op aanwezig bij de 4 Facebook events en je blijft op de hoogte van het laatste nieuws!

De afgelopen twee weken waren druk met het Roosendaalse beach event, verschillende opdrachten voor Luizter, optredens samen met Sophie Mol en de Nationale Jeugdronde. Nu de zomervakantie is begonnen wordt het even wat rustiger. Tijd voor nieuwe plannen waaronder iets heel leuks voor in het theater! Meer zien van wat we doen? Check onze Facebook en Instagram pagina!

Dennis

Deel dit bericht

Offerte Aanvragen