Kerst en Carnaval

Santa Claus is coming to town… Kerst!

 
You’d better watch out, you’d better not cry. Better not pout I’m telling you why… Het lijkt nog heel ver weg maar over 87 dagen is het al kerst! De decembermaand is ieder jaar de drukste periode van het jaar. Chique kerstdiners en oudejaarsfeesten tijdens de feestdagen en veel bedrijfsborrels, diners en feesten in de laatste weken van het jaar. Het is elk jaar weer de uitdaging om voor onze klanten een zo gevarieerde en spetterend mogelijke programmering te maken die naadloos aansluit bij het evenement. Om dit goed te organiseren beginnen we daar begin augustus al mee en dat voelt best vreemd, zeker deze zomer met 30 graden en alleen maar zon.

Deze week hebben we prachtige programmeringen voor onder andere het Hilton, Hotel ter Duin en de Zeeuwse Stromen afgemaakt. Gelukkig kunnen we veel topacts aanbieden (meer dan er online staan) dus kom maar op met die aanvragen! Met oudejaarsavond hadden we vorig jaar 23 muzikanten in België en Nederland spelen en we gaan er alles aan doen om dat dit jaar te overtreffen. Zelf doen we altijd iets extra’s voor alle muzikanten tijdens de feestdagen zodat het voor iedereen als een feestavond voelt en niet als een ‘normale werkdag’ (al hebben wij dat als muzikanten toch nooit;)).

Naast de kerst hebben we ook de eerste carnavalsartiesten geboekt voor begin maart. Ondanks dat dat nog verder weg is heb ik er nu al zin in! Feestjuh op d’n Mart wordt komend jaar nog feestelijker dan de vorige editie!
 

Feestjuh op d'n Mart 2018

Feestjuh op d’n Mart 2018

Eyedetail

 
Toen ik na mijn afstuderen in de zomer van 2015 de plannen en ideeën voor Eventiz op een rijtje had ben ik op zoek gegaan naar iemand die deze plannen kon visualiseren. Door een filmproject van jaren terug kwam ik bij Nick Kawaler van Eyedetail. In onze gesprekken klikte het gelijk en omdat hij mijn idee over Eventiz goed begreep en mooie projecten voor andere klanten liet zien was ik snel verkocht. Voor de presentatie van Eventiz maakte Eyedetail mijn site, 4 video’s en een aantal posters voor me. Inmiddels zijn we drie jaar en veel video’s, website updates en ideeën verder. In een eerdere blog heb ik weleens gezegd: “je moet vooral doen waar je goed in bent en als anderen iets beter kunnen, besteed het dan vooral uit”. Verstand van websites, video’s en vormgeving heb ik totaal niet en daarom ben ik blij dat ik met Eyedetail altijd snel kan schakelen en dat zij mijn volledige marketing kunnen verzorgen. Nick vroeg of hij me mocht filmen voor een ‘recensie video’. Natuurlijk heb ik daaraan meegewerkt. Het resultaat zie je hier:
 

View this post on Instagram

Dank voor de mooie dingen die jullie de afgelopen jaren voor ons hebben gemaakt. Op naar nog veel meer! #eyedetail #video #vormgeving #marketing #eventiz

A post shared by Eventiz (@eventizz) on

Sport

 
Zondag komt er een leuk nieuwtje online! Na onze samenwerking met de beachvolley, ons curling-, hardloop- en jeugdrondeteam zijn we voor twee seizoenen een samenwerking aangegaan met een nieuwe club en een nieuw team. Talent en verenigingen supporten we graag en daarom zijn we trots op deze nieuwe samenwerking. Wil je weten waar ik het over? Check dan zondag eind van de middag onze Facebook pagina!

Gisteravond speelde Twice ter gelegenheid van 750 jaar Roosendaal in de St. Jan. Vanavond gaat dj TiMM UNiTED er net als vorige week weer een onvergetelijk feest van maken. Ben je zelf vrij? The Royals spelen vanavond vanaf 10 uur in het wapen van Roosendaal. Na het mooie optreden gisteren en alle kerst en carnavalsplannen deze week ben ik zelf een weekend vrij. Vanavond wel iets met muziek maar dan vanaf de tribune voor de voorstelling ‘Kijk… Ons Roosendaal’. Ik ben heel benieuwd! Volgend weekend spelen we sinds een tijdje weer met SOOPH!… en daar heb ik nu al heel veel zin in! Ik wens jullie een fijn weekend.

Dennis

Deel dit bericht

Offerte Aanvragen