SOOPH!

Koningsnacht en Koningsdag

Koningsnacht en Koningsdag

 

Volgende week zaterdag is het koningsdag en de dag ervoor uiteraard koningsnacht. Normaal stoppen de festiviteiten op koningsdag op tijd maar omdat koningsdag dit jaar op zaterdag valt gaan we tot lekker laat door. Heb jij nog geen plannen, pak dan je agenda er vast bij! Koningsdag en nacht vier je (en dat zeg ik niet snel als Roosendaler) in Bergen op Zoom!

Waarom in Bergen? Omdat de bands Let’s Get Fout! en SOOPH! optreden op de Grote Markt. Let’s Get Fout zorgt op koningsnacht voor een feest der herkenning met de foutste nummers. Een aantal liedjes van de setlijst: Ademnood, I save the day, speelgoed medley, TV tunes medley, I’m blue, I want it that way, We’re going to Ibiza….. Allemaal heel fout maar stiekem gewoon té leuk.

Zaterdag is het party met SOOPH! Met SOOPH! gaan we wat meer de funk, soul en disco kant op maar speciaal voor koningsdag hebben we wat extra Nederlandstalige nummers aan de set toegevoegd. Naast de twee bands vanuit Eventiz staat er nog veel meer leuks op het programma. Beide dagen tikken we om 20:00 uur af. We hopen je dan natuurlijk te zien! In Roosendaal is er ook feest. Met Koningsnacht verzorgen we de boeking van Randy Watzeels in Chagall. Wie is Randy Watzeels? Luister maar eens naar ‘Als een komeet’ en ‘Van drinken krijg je dorst’, dan krijg je vanzelf zin in een feestje.

9c3479c8-723c-4c9b-9647-ffe5a28fd111
 

Feest met Trijntje en Big, Black & Beautiful

 

Na een lange voorbereiding was het vorige week zover: Relight My Fire. Een on-Roosendaalse avond zoals ik van veel bezoekers heb gehoord. Trijntje Oosterhuis en Big, Black & Beautiful niet in de Ziggo Dome, Johan Cruijff ArenA of Ahoy maar gewoon in ‘ons’ Chagall. De artiesten vonden de kleinere locatie juist ontzettend leuk omdat ze heel dicht op de fans stonden. Naast de bekende acts draaide DJ Martijn Meeuwis de hele avond de beste disco, funk en soul nummers en warmde Julia Schutten het publiek op met haar vaste gitarist. Het is mooi en volledig in de visie van Eventiz om talent en artiesten die lang in het vak zitten/bekende artiesten samen op een podium te mogen hebben. De laatste jaren hebben we met veel bekende acts gewerkt maar vooral de samenwerking met Trijntje was toch wel erg bijzonder, een avond om niet snel meer te vergeten.

 

We gaan lekker door met onze plannen voor 2019

 

Er staan een hoop doelen in de agenda van 2019. Één daarvan was de website update die we begin april online hebben gezet. De laatste weken werd er hard gewerkt aan een complete ‘back office’. Op deze manier zien al onze artiesten op de app of opties al definitieve boekingen zijn, wat de reistijd is, wat de gage is, of opties niet doorgaan en uit de agenda kunnen worden gehaald (dat hopen we zo min mogelijk;)) en nog veel meer. Een verandering die veel meer duidelijkheid en overzicht geeft. Wat onze klanten hiervan merken? Artiesten die exact weten waar ze aan toe zijn en daardoor vast nog relaxter en vrolijker naar hun optreden toe gaan!

 

Vanmiddag speelden we met TakeAcoustic in Eindhoven. Het was trouwens geen feest om daar te komen met alle files op de weg maar het optreden maakte alles goed. 200 Leraren sloten hun teamdag knallend af! Zondag speel ik met Sophie in het mooie Hilton te Antwerpen. Verder worden de laatste dingen voor het koningsweekend geregeld en we zijn druk bezig met de complete organisatie voor een bedrijfsfeest met 600 gasten. Tussendoor is er gelukkig ook genoeg tijd om met dit mooie weer op het terras te zitten. Ik wens iedereen een fijn paasweekend!

Dennis

Deel dit bericht

Offerte Aanvragen