Relight my Fire bij Chagall!

Relight My Fire bij Chagall!

 

Aanstaande zaterdag is het zo ver… Relight My Fire. Vorig jaar maart startten we met de plannen voor een disco, funk en soul avond. Al snel kreeg de avond vorm met een aantal waanzinnige artiesten als Big, Black & Beautiful en Trijntje Oosterhuis. Door een aantal externe factoren is de locatie en de opzet in januari enigszins verandert maar daardoor wordt het alleen maar unieker!

Om 20:00 uur gaan de deuren van Chagall open. Boven bij Chagall is een bewaakte garderobe. Vanaf 20:30 uur bouwen we de avond rustig op met live muziek van Julia Schutten en haar vaste gitarist. DJ Martijn Meeuwis draait hierna de beste disco, funk en soul platen. Gevolgd door fantastische optredens van Big, Black & Beautiful en Trijntje Oosterhuis. Ik heb begin van de week de setlisten van de artiesten gezien en het belooft één groot feest te worden!

De bovenverdieping van Chagall inclusief bar is ook open. Hier kan je wat rustiger staan en heb je van boven een prachtig zicht op het podium dat midden in Chagall zal staan. Wij raden iedereen aan om tussen 20:00 en 21:00 uur te komen. De avond gaat door tot minimaal 02:00 uur ’s nachts dus tijd genoeg voor een groot feest. Vergeet je kaartjes niet mee te nemen!

Ik krijg de laatste dagen veel telefoontjes en berichtjes met de vraag of ik echt niet nog een aantal kaarten heb. Helaas zijn we volledig uitverkocht. Heb jij wel je kaartjes in huis, weet je dan al wat je aan doet???

 

Website

 

Begin april is onze nieuwe website online gekomen. Onze vaste media partner Eyedetail is vanaf dag één met Eventiz verbonden en na drie jaar werd het tijd voor een grondige update. Zoek je artiesten voor bij een diner/borrel, een feestband, een bekende artiest of een andere categorie? Via de homepagina kom je in één klik bij de act die jouw event nog mooier maakt. Alle pagina’s zijn herschreven en via de events pagina zie je een mooi overzicht wat Eventiz voor jou kan betekenen. Contact opnemen gaat via het contact formulier of via de live chat nu nog sneller en makkelijker. Wil je alles zien? Kijk dan even op de andere pagina’s, je zit nu toch al op onze website;).

Deze week maakten mochten we veel optredens bekend maken. Onder andere een optreden van het populaire Youtube Kanaal ‘StukTV’, de Lawineboys en de koningsnacht en -dag programmering op de Grote markt van Bergen op Zoom. Over dat laatste vertellen we meer in de blog van volgende week. Vandaag speel ik met Luizter op een uitvaart in Rotterdam, even iets heel anders maar wel dankbaar om te mogen doen. Zaterdag verzorgen we het entertainment bij een high beer voor 100 personen en hoop ik je te zien bij Relight My Fire. Ik wens iedereen een fijn weekend!

Dennis

relight my fire chagall uitverkocht

Deel dit bericht

Offerte Aanvragen