Relight My Fire

Sinterklaasspanning

 
Twee dagen geleden was ik op een lezen van Humberto Tan. Op de vraag “heb je last van stress” antwoordde Humberto “nee, stress heb ik nooit alleen een soort van spanning omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen uit te proberen, dat noem ik sinterklaasspanning. Dezelfde spanning die je als kind ervaart als je naar je schoen loopt om te kijken of er iets in zit.” Buiten het feit dat ik het verder een redelijk onsamenhangende lezing vond, vond ik die term wel grappig.

Als ondernemer vind ik dat er altijd iets moet gebeuren om je bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Daarbij houdt dat het voor mij ook heel erg uitdagend. Of het nou een presentatie van een nieuwe act is, van een nieuw logo, videopromo, een nieuw bedrijfsfeest of een totaal nieuw concept. Alles wat je doet brengt vragen met zich mee. Vinden mensen het wel leuk, slaat het aan, wordt het geboekt, hoe zal de verkoop gaan? Het presenteren van iets waar je lang mee bezig bent geweest en waar je 100% achter staat is daarom ook best wel een dingetje. Of dat stress oplevert? Nee dat voel ik ook niet maar toch ben ik vanochtend wakker geworden met een raar soort van ‘kriebel’ in m’n buik. Wat voor gevoel dat is? Misschien kan ik het het best in Humbero Tan’s woorden uitdrukken: sinterklaasspanning!

Na vele maanden brainstormen, veel ideeën en concepten kunnen we vandaag een compleet nieuw event presenteren! Na de SOOPH! show, Dinner Sensation, Feestjuh op d’n Mart, Roosendaal swingt in het park en tal van mooie bedrijfsfeesten is vandaag het nieuwste Eventiz event online gegaan: Relight my fire!

Yes we mogen het eindelijk vertellen! Pak je agenda er maar bij… Zaterdag 13 april 2019: Relight My Fire! Een groots evenement waarbij soul, disco en funk centraal staan!

 

Relight my Fire

 
Yes we mogen het eindelijk vertellen! Pak je agenda er maar bij… Zaterdag 13 april 2019: Relight My Fire! Een groots evenement waarbij soul, disco en funk centraal staan! Terug naar de jaren ’70 en ’80. Dit evenement vindt plaats in ‘Evenementhal Roosendaal’, voorheen beter bekend als Metsj point. Deze hal wordt compleet omgebouwd tot sfeervolle, soulvolle zaal. Tijdens deze eerste editie willen we echt uitpakken en daarvoor hebben we de headliners Trijntje Oosterhuis en Big, Black & Beautiful.

Trijntje heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Al 20 jaar aan de top van de Nederlandse muziekindustrie met een enorm gevarieerd repertoire. Van Total Touch, Jazz albums (o.a. Burt Bacharach tribute), Wrecks we Adore in samenwerking met Anouk en nog veel meer. Deze avond zal het geen verrassing zijn dat ook bij Trijntje disco, funk en soul centraal staan! Check maar eens haar album ‘For once in my life’ op Spotify!

Big, Black and Beautiful is een zanggroep die de afgelopen 15 jaar haar sporen heeft verdient met onder andere optredens in de HMH, op RTL4  en in de Johan Cruijff Arena bij de Toppers. Deze drie dames zorgen ervoor dat jij geen seconde stil kan blijven staan!

Dit is nog maar een tipje van de sluier. Verder wordt het compleet gemaakt met een te gekke band, dj’s en nog meer artiesten.
 

Kaartverkoop

 
We moeten nog een half jaartje wachten tot Relight My Fire en om de spanning erin te houden maken we de rest later bekend. Een datum om in je agenda te zetten: 12 oktober. Dan begint de kaartverkoop. Ben er op tijd bij voor de early bird tickets!

Naast de standaard tickets hebben we ook silver en gold pakketten. Zo heb je een complete avond inclusief diner bij Bravo24, de gehele avond onbeperkt drank, en toegang tot het event en toegang tot het VIP deck. Wil je alle info en aankondigingen van Relight My Fire blijven volgen check dan de Relight My Fire Facebookpagina hier! Wij hebben er super veel zin in en kijken ontzettend uit naar 13 april 2019. We hopen jullie dan te zien bij de eerste editie van Relight My Fire. Dit is een productie in samenwerking met ‘Bagiyo de juiste presentator’ en ‘evenementhal Roosendaal’
 

Relight My Fire!

Relight My Fire!

New Office

 
De Blog is een tijdje weg geweest maar na de vakantie en de aantal zeer drukke weken nu het ‘seizoen’ weer is begonnen zijn we weer terug met een wekelijkse blog op vrijdag. In de vakantie hebben we niet stil gezeten. Naast de plannen voor Relight My Fire zijn er afspraken gemaakt met nieuwe acts, nieuwe artiesten en nieuwe clubs. Wegens de hoeveelheid afspraken en kilometers hebben we ervoor gekozen om het Eventiz kantoor op te frissen. Tegenwoordig houden we veel afspraken en meetings in ons kantoor in Roosendaal. Hoe vind jij het geworden?
 

Wanneer kom je langs?

Wanneer kom je langs?


 
Vanavond draait DJ TiMM UNiTED op een bruiloft, morgen speelt Let’s Get Fout! in Raamsdonksveer en zondag sta ik met Luizter in Renesse. Wil je op de hoogte blijven van wat we doen? Volg Eventiz dan op Facebook en op Instagram. Alle info over Relight My Fire vind je op deze Facebookpagina.

Dennis

Deel dit bericht

Offerte Aanvragen