SOOPH! is back

Ieder evenement is uniek en de juiste muzikale act kan jouw evenement nog unieker maken. Zo maakt een piano/zang duo een trouwceremonie nog romantischer, zorgt de juiste feest dj met tape act ervoor dat een studentenfeest helemaal los gaat of kan een spectaculaire show bij de doop van een jacht ervoor zorgen dat je het nooit meer vergeet. Als boeker bij Eventiz is het aan mij om ervoor te zorgen dat het live entertainment altijd bij het evenement aansluit waardoor het evenement naar een hoger niveau wordt gebracht. Naast dat alles voor iedereen goed geregeld is is dit in mijn ogen altijd de belangrijkste taak. Het gaat er daarbij niet om wat ik als muzikant zelf het leukst vind of welke muziek ik thuis dagelijks op heb staan.

Maar…. als ik als muzikant mocht kiezen wat ik het liefst doe dan zou ik het wel weten! Laat me dan maar het feest maken met een van de acts waar ik zelf in speel. Bijvoorbeeld bij Dennis’ Piano Bar of met m’n bandje SOOPH! Ik vind het mooi om te zien hoe mensen ‘koud’ binnenkomen en hoe je er met muziek voor kunt zorgen dat de gasten/bezoekers gelijk gepakt worden door de sfeer en uiteindelijk dansend, springend en zingend op de dansvloer staan.
 

SOOPH! is back

 
Gelijktijdig met de start van Eventiz begon ik samen met Sophie Mol en bevriende muzikanten van het conservatorium in Rotterdam met het bandje SOOPH! Een professionele allround coverband. Van ieder optreden maakt deze geoliede swingmachine een knallende party met een volle dansvloer. Met de ervaring die we hebben weten we wat werkt en kunnen we goed inspelen op het publiek. Na de ‘start’ van SOOPH! eind 2015 hebben we een jaar veel opgetreden. Toen onze zangeres een jaar naar Aruba ging is dat bewust wat minder geworden maar nu onze agenda’s het na ruim een jaar later weer toelaten gaan we er weer vol voor!

SOOPH!

SOOPH!

Een aantal weken geleden zijn we de repetitieruimte in gedoken en onze nieuwe setlist is helemaal af. Bruno Mars, Beyonce, vette Michael Jackson en Stevie Wonder medleys tot aan Ronnie Flex, Rihanna, Swedish House Mafia en Nederlandstalige muziek. Kortom, muziek voor jong en oud die we op een manier spelen zodat echt iedereen los gaat, van het begin tot aan het einde. Vorige week hebben we tijdens een prachtige bruiloft onze nieuwe promo opgenomen die binnenkort online komt. Wij hebben veel zin in de komende tijd en hopen je snel te zien bij een van onze optredens.

 

Helemaal Hollands of helemaal fout?

 

Heb je binnenkort een feest of festival dat helemaal Hollands is of een fout thema heeft? Kijk dan eens op de pagina van ‘De Hollandse Leeuw’ of ‘Let’s Get Fout!’. Door de namen hebben de bands eigenlijk geen uitleg meer nodig. We zijn trots op de 3 totaal verschillende bands die we bij Eventiz exclusief mogen aanbieden. Zo weten we zeker dat wij de band hebben die het best bij jouw evenement past.

Dit weekend verzorgen we het entertainment voor een groot bedrijfsfeest met meer dan 1000 gasten in Rotterdam. Hier vertellen we je volgende week graag meer over. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van wat we doen? Volg ons dan op Facebook en op Instagram.

Dennis

Deel dit bericht

Offerte Aanvragen