Eventiz vakantie

Vakantie

Vakantie


Het is al een tijdje zomervakantie in het zuiden van het land. Nadat het in mei en juni super druk was met privé en bedrijfsevenementen betekent de vakantie dat het nu even een paar weken iets rustiger is. Dat is helemaal niet erg omdat ik zo zelf vakantie kan vieren en me met dingen bezig kan houden die er door de drukte normaal een beetje bij inschieten. Denk dan aan administratie, het uitwerken van nieuwe plannen, het herinrichten van m’n Eventiz kantoor maar natuurlijk ook dagjes strand, varen en met vrienden weg of lekker op het terras hangen.

Eigenlijk een hele lekkere periode! Of er dan helemaal niks gebeurd? Zeker wel. De komende weken staan er nog zeven bruiloften op de planning. We zitten midden in het trouwseizoen dat ondanks de vakantie gewoon doorgaat. Met Luizter kom ik op de mooiste locaties en ook onze Eventiz dj’s zijn regelmatig op pad. Verder kijk ik heel erg uit naar zondag 5 en maandag 6 augustus. Het warmdraaien en de draai van de kaai. Waarom? Omdat het met vrienden altijd super leuke dagen zijn maar ook omdat een van de Eventiz acts tijdens het warmdraaien speelt. ‘De Mannen van Weleer’ staan zondag de 5e voor meer dan 5000 man primetime! We schieten dan ook de nieuwe promo. Super vet als heel de kade losgaat. Nu nog hopen dat het net zulk mooi weer is als de afgelopen weken. Tickets voor het warmdraaien vind je hier.

Verder stond een van de dj’s van onze nieuwste act Royal Apollo van de week in de krant. Paul maakt de nieuwste mixen voor 2 Unlimited! Wat een mooie opdracht. Niet voor niets zijn het ‘The kings of classics!’
 

Jeugdronde

 
Vorige week hebben de zes jongens en zes meiden van ‘Het Wapen van Eventiz en Jos Herens Transport een super leuke week gehad tijdens de jeugdronde. Zelf ben ik regelmatig gaan kijken bij de wedstrijdonderdelen en het avondprogramma. Hieronder zie je een aantal foto’s die de week goed in beeld brengen. Geen enkele twijfel of we hiermee doorgaan. Ik heb nu al zin in volgend jaar!
 
Jeugdronde

Vakantie
 
 

Plannen

“We hebben nu zo’n vet concept met prachtige namen en iets dat er in de omgeving op deze schaal nog niet is. Wat we gaan doen? Dat zie je ergens in september wel.”

Tijd voor nieuwe plannen… Na Dinner Sensation zijn we bezig met een compleet nieuw concept. Het wordt de grootste Eventiz productie tot nu toe. Een zaterdag in april 2019… De komende weken wordt er een logo ontworpen, net als de posters, Facebook/Insta promo’s, video’s, tickets, aankondigingen en we leggen de laatste hand aan het programma. Grote producties zijn altijd spannend, zeker als het voor de eerste keer is. Met dit idee en deze line up heb ik er alle vertrouwen in dat het een succes wordt! Dus ik zou zeggen…. wie neem je mee, wie laat je zien.. nee geen hints trouwens. In september meer!

Vrijdag speelde ik met Roosje op een mooie (warme) bruiloft. Deze week staan er een aantal boekingen maar die blijven nog even geheim, daar lees je snel meer over. Naast een paar uur werk per dag geniet ik de komende week van m’n vakantie. Ik wens jullie ook een hele fijne vakantie toe! Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van wat we doen? Volg ons dan op Facebook en op Instagram.

Dennis

Deel dit bericht

Offerte Aanvragen