Vanaf nu elke week online… De Eventiz Blog

Omdat we tegenwoordig aan zoveel leuke projecten werken en we graag alles aan je willen vertellen hebben we iets nieuws… De Eventiz Blog. Vanaf nu elke week een nieuwe blog online. In deze blogs vind je de komende tijd alles over de evenementen waar we voor werken, interviews met onze artiesten, tips voor jouw evenement, met wie Eventiz samenwerkt en nog veel meer. Het is extra leuk om nu te beginnen met de Eventiz Blog want er staat veel leuks op de planning. Zo verzorgen we volgende week het entertainment op een bedrijfsfeest voor meer dan 1000 personen. Verder zijn we druk bezig met de voorbereidingen van ‘Roosendaal Swingt 2018’ en wordt de laatste hand gelegd aan de Beach Volley programmering.

Deze zomer is de kans groot dat je Eventiz tegenkomt bij de Nationale Jeugdronde. Samen met ’t Wapen van Roosendaal’ en ‘Jos Heerens Transport’ hebben we het nieuwe team ’t Wapen van Eventiz en Jos Heerens Transport’ opgericht. Nieuwe shirts, polo’s, vesten en de autoreclame wordt volgende week bedrukt. Als kind heb ik 5 jaar met veel plezier met de Jeugdronde meegefietst. Dat ik nu als sponsor betrokken ben bij de Jeugdronde maakt het extra leuk. Daarbij is het ’s avonds ook altijd super gezellig op de markt in Roosendaal. De kans dat ik daarbij ben is dan ook redelijk groot. We gaan er een leuke week van maken!

 

West Brabantse Startersprijs 2018

 

Vorig jaar zag ik een Facebook bericht voorbij komen waarin je je kon opgeven voor de Startersprijs 2017. Een prijs voor bedrijven die maximaal 5 jaar geleden zijn opgericht. Omdat ik pas 1,5 jaar bezig was had ik niet verwacht dat ik veel kans zou maken maar uiteindelijk heb ik me toch aangemeld. Ik kreeg een flinke vragenlijst toegestuurd en eind mei kreeg ik te horen dat ik een van de drie genomineerden was. Na een jurybezoek werd ik bij de uitreiking 21 juni verkozen tot beste startende ondernemer van de gemeente Roosendaal. Een enorme eer en dat hebben we dezelfde avond gelijk goed gevierd. Heb jij een eigen bedrijf en wil je kans maken op de West Brabantse Startersprijs 2018. Schrijf je dan vandaag nog in. Hieronder zie je de video voor meer info.

VIDEO https://www.youtube.com/watch?time_continue=47&v=Sny9NVq3hDw

 

De Mannen van Weleer Invites

 

We zijn blij dat we de boekingen voor DE nieuwe dj act van dit moment mogen regelen: De Mannen van Weleer. Neem all round dj Martijn Meeuwis, zet hierbij de top-act Sonic Solutions en je hebt een unieke combinatie te pakken: De Mannen van Weleer. Deze mannen zorgen met hun set 1,5 uur voor de beste 90’s en 00’s hits. Martijn heeft als dj al op honderden feesten in binnen- en buitenland gedraaid. Sonic Solutions heeft top 40 hits gehad met nummers als ‘Heaven is a place on earth’ en ‘the Logical song’.

Gisteren stonden deze mannen samen met dj Castello, dj Paul Brugel en dj Double U op hun eigen feestje in Chagall te Roosendaal: De Mannen van Weleer Invites. 300 Man gingen in de volle kroeg los op de beste 90’s en 00’s hits. En het leuke is dat er deze zomer een aantal grote evenementen aankomen waaronder een evenement met meer dan 5000 bezoekers maar daar vertellen we later meer over.

Heb je vandaag nog geen plannen?? Dan zien we je vanavond graag op het Tongerloplein! Hier speel ik samen met Sophie Mol tijdens het Roosendaalse Hap Stap festival. Gratis toegankelijk en je vind op het plein de lekkerste gerechten van 4 toprestaurants. vind je het leuk om op de hoogte te blijven van wat we doen? Volg ons dan op Facebook, op Instagram en via onze blog.

Dennis

blog

Deel dit bericht

Offerte Aanvragen